» Opinie

Opinie

TENZI Gran Smog 1 L

TENZI Gran Smog 1 L

Ocena produktu 5/5

Świetny środek do usuwania, starych nawarstwień tłuszczowych. Szczególnie przydatny w kuchni, idealnie usuwa zanieczyszczenia z różnych powierzchni.

Klient: MorisClean
Data opinii: 11-01-2014

Tenzi TopEfekt SANIT - koncentrat do mycia łazienek, sanotariatów

TENZI TopEfekt SANIT 1 L

Ocena produktu 5/5

Jest ekstra, myłam dziś łazienkę płynem do pomieszczeń i urządzeń sanitarnych i usunęło dobrze osad z mydła na kaflach przy wannie :) zwykle myłam "ludwikiem do glazury" i nie mogłam doczyścić i musiałam…

Klient: Urszula
Data opinii: 03-12-2013

textil wash - koncentrat do prania tapicerki samochodowej

TENZI Textil Wash 5 L

Ocena produktu 5/5

Swietny produkt do stosowania wewnatrz samochodu , ozywia kolory i pozostawia ładny zapach polecam

Klient: pat
Data opinii: 11-08-2013

TENZI Alux GT 0.6 L

TENZI Alux GT 0.6 L

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry środek do czyszczenia mocno zabrudzonych felg , miałem bardzo mocne wżery na felgach i praktycznie w 99% pozbyłem się ich.

Klient: Arcioo
Data opinii: 28-05-2013

TENZI Alux 1 L

TENZI Alux 1 L

Ocena produktu 5/5

Swietny produkt do czyszczenia alufelg jak i kolpakow nawet zołte naloty usuwa bez problemu polecam produkt !!!

Klient: pat
Data opinii: 23-05-2013

TENZI Rollex GT 0.6 L

TENZI Rollex GT 0.6 L

Ocena produktu 5/5

Kupiłem go z pewnym minusem ale po użyciu moja opinia się zmieniła. Jest rewelacyjny. Polecam ten produkt. :))

Klient: Maki185
Data opinii: 09-05-2013

płyn do mycia posadzek w przemyśle spożywczym

TENZI Top Perfekt 10 L

Ocena produktu 5/5

Używam do dywanów i wykładzin jako prespray.Świetnie sobie radzi.

Klient: Przemysław Murawski
Data opinii: 26-03-2013

płyn do mycia naczyń

TENZI TRICK 5L

Ocena produktu 5/5

Kupiony na próbę i miłe zaskoczenie :) Rewelacja, pięknie myje, ładny zapach no i cena! Szkoda, że nie ma w większych opakowaniach

Klient: Hotel SEN
Data opinii: 29-01-2013

biodegradalny płyn do mycia podłóg i prania tapicerek

TENZI TopEfekt ZERO 1 L

Ocena produktu 5/5

Doskonały jako odplamiacz, ja zastosowałem do doczyszczenia podsufitki w aucie. Szybko schnie.

Klient: czyscioch
Data opinii: 21-01-2013

silny odkamieniacz przemysłowy

TENZI Derast 10 L

Ocena produktu 5/5

fajnie sprawdził się przy usuwaniu rdzy na schodach granitowych . Trzeba było kilka razy powtórzyć i trochę poczekać aż zadziała ale się udało. Polecam

Klient: Johny-S
Data opinii: 16-01-2013

profesjonalny płyn nabłyszczający do zmywarki gastronomicznej

TENZI Gran Shine 1 L

Ocena produktu 5/5

Witam, zalałem do zmywarki płyn do nabłyszczania,ustawiłem na początek na 1 w zasobniku i rewelacja wszystkie naczynia przejrzeć się można

Klient: Stefan
Data opinii: 10-01-2013

TENZI LEDER Clean GT 5 L

TENZI LEDER Clean GT 5 L

Ocena produktu 5/5

naprawde daje rade podczas mycia silnych zabrudzen na skórze jest latwy do aplikowania. polecam

Klient: Robert G
Data opinii: 19-08-2012

TENZI Sapone Dez Extra 0.5 L

TENZI Sapone Dez Extra 0.5 L

Ocena produktu 1/5

Szkoda że na opakowaniu nie jest napisane że jest to mydło dezynfekujące. Sanepid bardzo lubi takie określenie.

Klient: Ja
Data opinii: 17-04-2012


Newsletter

Zapisz się na NEWSLETTER