Sklep Online » Opinie

Opinie

silny odkamieniacz przemysłowy

TENZI Derast 1 L

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny ze swoim przeznaczeniem, bardzo dobry do usuwania kamienia z toalety, napewno jeszcze będę zamawiala ten produkt

Klient: Aneta
Data opinii: 16-09-2021

środek APC OUT do mycia elewacji domów, dachów, ścian, kostki brukowej

TENZI APC OUT 5 L

Ocena produktu 5/5

Płyn rewelacja! Polecam! Poradził sobie z bardzo zabrudzona elewacja kornik.

Klient: Agnieszka
Data opinii: 08-09-2021

detailer quartz spray

Detailer QUARTZ SPRAY 600 ml

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrze chroni lakier. Świetny połysk. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klient: HUBERT
Data opinii: 29-07-2021

myjąco-dezynfekujący koncentrat do wc

TENZI WC-Power 1 L

Ocena produktu 5/5

Świetny środek do mycia sanitariatów. Bardzo skuteczny.

Klient: Krystyna
Data opinii: 12-07-2021

płyn do mycia i zabezpieczania szyb, luster, szkła

TENZI GLASS QUARTZ GT 1 Ls

Ocena produktu 5/5

Działa rewelacyjnie. Dobrze radzi sobie z zabrudzeniami szyb. Zabezpieczenie kwarcowe przed ponownym zabrudzeniem póki co działa. Dał radę ostatniej ulewie.

Klient: Krystyna
Data opinii: 12-07-2021

auto szampon - delikatny szampon do ręcznego mycia karoserii

Detailer AUTO SZAMPON 770 ml

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry produkt wydajny świetnie się pieni i naprawdę usuwa brud świetnie myje elementy gumowe bardzo dobrze domywa dywaniki samochodowe pozostawiając satynowa powierzchnię

Klient: Rafał
Data opinii: 09-07-2021

zestaw 20 szt. mikrofibra Tenzi

Zestaw 20 szt. Mikrofibra żółta 325 gr

Ocena produktu 5/5

Produkt bardzo dobry, solidnie wykonany. Typowy "długodystansowiec" - nie podda się zbyt szybko. Jednocześnie miękkość i zdolności chłonne na bardzo wysokim poziomie - przy myciu parowym, którym się zajmuję,…

Klient: Piotr
Data opinii: 05-07-2021

zestaw 20 szt. niebieskiej mikrofibry TENZI

Zestaw 20 szt. mikrofibra niebieska 190 gr

Ocena produktu 5/5

Ściereczki są używane do pobudowlanego mycia okien i w połączeniu z Letnim płynem do spryskiwaczy samochodowych TENZI mogę śmiało napisać że są "SUPER" Tą opinie opieram na umytych ok 800 oknach :)

Klient: Kamil
Data opinii: 05-07-2021

Zestaw ekologicznych środków czystości

Zestaw Eco Line 6x450 ml

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrze spisują się w tych celach do których są stworzone. Pomimo że produkty ECO nie odstają od ich "sztucznych" odpowiedników.

Klient: Krzysztof
Data opinii: 05-07-2021

Quick detailer carnauba

Detailer CARNAUBA SPRAY 600 ml

Ocena produktu 3/5

Produkt fajnie się rozprowadza,ale daje krótki efekt.Po tygodniu umyłem auto i marny był efekt wcześniejszego użycia środka. Woda nie spływa jak na reklamie.

Klient: Krzysztof
Data opinii: 04-07-2021


Newsletter

Zapisz się na NEWSLETTER