» Opinie

Opinie

płyn do usuwania owadów z karoserii

TENZI Mosquitos 1 L s

Ocena produktu 5/5

Skutecznie rozpuszcza owady, niezastąpiony latem.

Klient: Mateusz
Data opinii: 14-10-2016

truck clean extra tenzi

TENZI TRUCK Clean EXTRA 5 L

Ocena produktu 5/5

Świetny środek, świetny sklep. Sprawnie, szybko, bez zbędnych pierdół.

Klient: Mateusz
Data opinii: 14-10-2016

TENZI SLG Letni płyn do spryskiwaczy 5 L

TENZI SLG Letni płyn do spryskiwaczy 5 L

Ocena produktu 5/5

Stosuje ten płyn w swojej firmie do mycia okien w mieszkaniach. Płyn ma ładny zapach jest wydajny i nie zostawia smug. Polecam do aut i gosp. domowego. Opinia oparta na umytych ok 800 -set oknach w blokach…

Klient: Kamil
Data opinii: 13-10-2016

Mikrofibra niebieska 190 gr opak. 15 szt.

Mikrofibra niebieska 190 gr opak. 15 szt.

Ocena produktu 5/5

Ściereczki są używane do pobudowlanego mycia okien i w połączeniu z Letnim płynem do spryskiwaczy samochodowych TENZI mogę śmiało napisać że są "SUPER" Tą opinie opieram na umytych ok 800 oknach :)

Klient: Kamil
Data opinii: 13-10-2016

koncentrat do czyszczenia zabrudzeń po olejach, smarach, brudzie warsztatowym

TENZI Super Green Specjal NF 10 L

Ocena produktu 5/5

prowadzę działalność związana ze sprzataniem i sprzatam stacje diagnostyczne i nie tylko i lepszego srodka na oleje smary różnego typu wycieki z aut i ślady po oponach nie znajdziecie. próbowałam różnych…

Klient: Bożena
Data opinii: 03-10-2016

Tenzi Leder Care - środek do pielęgnacji skórzanej tapicerki i mebli skórzanych

TENZI LEDER Care GT 0.6 L

Ocena produktu 5/5

miły przyjemny zapach i efekt czystej i miękkiej skóry, dobrze nawilżonej

Klient: Bożena
Data opinii: 03-10-2016

koncentrat APC IN Tenzi doczyszczanie plastików, pcv

TENZI APC IN 1 L

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny środek do czyszczenia tapicerki skórzanej, nie odbarwia nie niszczy czyszczonych mebli domowych jak i samochodowych. Czyściłam nim skóry w wielu kolorach i jestem bardzo zadowolona.

Klient: Bożena
Data opinii: 03-10-2016

profesjonalny płyn do ręcznego mycia naczyń

TENZI Boberex 5 L

Ocena produktu 5/5

doskonały dobrze sie pieni

Klient: Bartłomiej
Data opinii: 30-09-2016

Sanit Dez, preparat do mycia sanitariatów antybakteryjny dezynfekujący

TENZI SANIT Dez 5 L

Ocena produktu 5/5

Najbardziej efektywny i skuteczny środek na rynku

Klient: Adam
Data opinii: 28-09-2016

TENZI Wanny z hydromasażem 1 L

TENZI Wanny z hydromasażem 1 L

Ocena produktu 4/5

Bardzo dobry produkt, spełnia swoją role. Urządzenie , w którym stosuje środek tenzi jest odtłuszczone i czyste. Polecam

Klient: Katarzyna
Data opinii: 26-09-2016

Tenzi Sani Plus Green TEA

TENZI Sani Plus GT green tea 0.6 L

Ocena produktu 4/5

Ładnie pachnie ale zapach nie utrzymuje się zbyt długo. Poza tym opis jak używać zapachu nie do końca jest jasny.

Klient: Jacek
Data opinii: 26-09-2016


Newsletter

Zapisz się na NEWSLETTER